Jens Nielsen fra TL BYG A/S

TL BYG A/S er en moderne byggevirksomhed, som dækker stort set alt inden for byggeri. Virksomheden blev grundlagt i 1974 og har udført mange både store og små opgaver for en lang række bygherrer i årenes løb.

Jens Nielsen har været projektleder hos TL BYG A/S i fem år og har også i tidligere jobs samarbejdet med B&E STÅL A/S. Lige nu arbejder B&E STÅL for TL BYG A/S på Musikkens Hus, som får et nettoareal på i alt 12.000 kvadratmeter fordelt på otte etager, hvoraf de tre er under terræn. B&E STÅL producerer blandt andet trappegelændere samt bærende vinkeljern til hele huset.

Jens Nielsen siger om TL BYG A/S’ samarbejde med B&E STÅL A/S:

Jeg har arbejdet sammen med Ib i mange år, og i denne branche er det vigtigt med relationer – at man har nogle samarbejdspartnere, som man ved, at man kan stole på. Med B&E STÅL ved jeg, at et ord er et ord, og sådan har det alle dage været.

Tit når vi får et nyt projekt ind, så skal vi lige have B&E STÅL med ud og kigge på det, og der kan vi så gennemgå hele projektet og også få en økonomisk aftale på plads. Hvis jeg skal koge samarbejdet med B&E STÅL ned til ét ord, så er det troværdighed frem for alt. Og så er det god kvalitet leveret til tiden.

Derfor vælger vi B&E STÅL som leverandør

Hos TL BYG har vi også selv smede, men når vi har noget, der bliver udbudt på stål, så udbyder vi det til en måske to eller tre stykker af vores bedste leverandører. Og så tager vi typisk en samtale med de to billigste, og her er B&E STÅL tit med i opløbet. Og så er det afgørende, hvad den pris de kommer med indeholder.

Og når vi tit spørger B&E STÅL, så er det også, fordi vi ved, at de kan tage en vis volumen. Vi kan få hele pakken hos dem. Og så ved vi, at hvis vi vælger B&E STÅL, så er det til tiden, til økonomien og kvaliteten.

God rådgivning, tillid og åbenhed

Vi ved også, at når vi samarbejder med B&E STÅL, så er der en masse god rådgivning og sparring at hente – der er måske nogle ting, vi kan gøre anderledes, eller noget vi kan optimere til fælles gavn. Den rådgivning og de kompetencer er jo også kendetegnende for de virksomheder, som fortsat blomstrer i en krisetid.

Og så er der jo mange gange, hvor vi siger – de kan nogle ting hos B&E STÅL, så det er dem, vi skal have fat i til den her opgave. Fordi vi ved, at det bliver løst, og vi har tilliden til, at vi får den rigtige pris. Vi kan stole på B&E STÅL. Og så er der kæmpe åbenhed – det er et stort plus! Tillid.

B&E STÅL er løsningsorienterede og selvkørende

Når vi samarbejder med B&E STÅL, så bruger vi lige noget tid på at gå projektet igennem, og så bliver vi ligesom koblet af, og så ved vi, at så tager B&E det, der skal til der, og er virkelig konstruktive i at få opgaven ført igennem. De er selvkørende. De har de spørgsmål med, som de skal have med på byggemøderne. De kommer altid velforberedte, og det synes jeg er meget positivt. Velforberedte og inde i tingene.

Enorm fleksibilitet og aflevering til tiden

B&E STÅL har også en enorm fleksibilitet – hvis de har lovet at have arbejdet færdigt til et bestemt tidspunkt, så er det også færdigt der. Om så de skal tage en aften eller weekend i brug. Vi spørger kun de bedste.

B&E STÅL A/S gør altid noget særligt for at imødekomme vores behov

Vi har en fornemmelse af, at B&E STÅL altid gør en særlig indsats for at imødekomme vores behov. Et eksempel er et kamikazeprojekt, hvor vi skulle lave en butik i København. Vi begyndte at rive ned 2. juledag, og så skulle den stå færdig til modemessen 4. februar. Hvis ikke vi havde haft nogen som B&E STÅL med på sidelinjen, der virkelig spiller ind og er på pladsen og virkelig går ind i problemstillingen, så havde det ikke kunnet lade sig gøre. Det er tætte relationer og tæt samarbejde, der gør sådan noget muligt. Det er en stor fordel ved at samarbejde med B&E STÅL – det bliver bare kørt igennem. De strækker sig langt for at imødekomme vores behov og deadlines og gør ikke større problemer ud af det end højst nødvendigt – de er meget løsningsorienterede.

Kvaliteten er i orden – på produkt og samarbejdsproces

Vi ved jo, at når vi samarbejder med B&E STÅL, så er kvaliteten på de færdige produkter og på dokumentationen i orden. Lige nu samarbejder vi på Musikkens Hus i Aalborg, og som samarbejdet er skredet frem, så er det perfekt. Det B&E STÅL leverer er meget i orden, og firmaets mand på sagen kommer meget velforberedt og har sat sig ind i tingene. Det er meget positivt.

Vi er meget glade for samarbejdet!

Posted in Kunderne udtaler.