Hos B&E STÅL er vi meget løsningsorienterede og ser løsninger og muligheder for din virksomhed frem for problemer og begrænsninger. Hvis budgettet er stramt eller overskredet, så er vi altid konstruktive og finder frem til alternative løsninger, som ikke går ud over kvaliteten – i mange tilfælde kan det endda resultere i et endnu bedre produkt. Vi er altid klar med gode råd, hvis der er en billigere eller bedre måde at gøre tingene på. Så ring eller skriv og få tilbud på en opgave.

Du finder vores kontaktoplysninger her.

Vi lever af tilfredse kunder

– derfor sikrer vi gennem dialog, at produktet lever op til dine krav. Ethvert samarbejde med B&E STÅL tager udgangspunkt i din virksomheds behov, og vi løser derfor altid opgaverne i tæt dialog med dig som kunde. Mange større opgaver kræver ideudvikling fra bunden og kompetent rådgivning, og gennem løbende dialog sikrer vi en velfungerende løsning, som tager udgangspunkt i dine behov.

Mange års erfaring og tilfredse kunder

Vores mange års erfaring, dygtige medarbejdere og moderne produktion gør os til en effektiv og konkurrencedygtig leverandør til din virksomhed. Vi bliver ofte prækvalificeret til at byde ind på de store opgaver for nogle af Danmarks største entreprenørselskaber. Det gør vi, fordi vi har størrelsen og erfaringerne, og fordi kunderne har gode erfaringer med at arbejde sammen med os. De ved, at vi leverer til tiden og i en ordentlig kvalitet.

Hos B&E STÅL har vi mange faste kunder, og det ser vi som et kvalitetsstempel. Samtidig varierer kunderne meget i virksomhedstype og -størrelse. Mange af vores kunder er entreprenørselskaber og bolig- eller ejerforeninger, som hyrer os ind til større byggeprojekter. Men vi har også mange mindre virksomheder som kunder – det kan fx være tømreren, der køber sparkeplader og dørskinner.

Fleksibel og effektiv produktion

Når vores montører ikke er ude og montere, så går de gerne på værkstedet. Vi har en fleksibel produktion, hvor vi kan rokere rundt på vores medarbejdere, så vi kan producere så effektivt som muligt og sikre, at de rigtige folk kommer ud til rigtige opgaver. Vi følger udviklingen i faget og investerer derfor jævnligt i nye tekniske løsninger, som sikrer dig en høj kvalitet til en rimelig pris.

Medarbejdere

De fleste af vores medarbejdere har været i stålbranchen i mange år og hos B&E STÅL i en lang årrække. Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og med deres fleksibilitet og alsidighed er det dem, der gør den store forskel for dig som kunde – hver dag! Medarbejderne er primært klejnsmede, og firmaet har i snit 50-60 medarbejdere på årsbasis. Vi har fire projektledere og en projektudvikler, som står for at de store linjer i projekterne kører på skinner. Og så sørger vores dygtige smede for at producere og vores dygtige montører for at montere.

B&E STÅL i dag

B&E Stål A/S blev stiftet som selvstændigt aktieselskab den 1. juni 1995 efter i mere end 50 år at have været en del af Bach & Egmose Entreprenørselskab. I 2009 blev Ib Houtved Jensen, der siden 2001 havde været administrerende direktør og medejer, eneejer af virksomheden, som i dag fremstiller en lang række af forskellige produkter i stål.

Hvad er B&E STÅL?

Og hvad er så B&E STÅL, hvis man spørger direktøren? ”Jo, hvis jeg selv skal sige det, er vi en sund og god smedeforretning, som er med til at bygge det nye Nordjylland. Vores kundekreds er mangfoldig med såvel virksomheder som håndværkere, der dagligt kommer i vores virksomhed for at få løst en opgave.”

Et firma i fremdrift

Da Ib i sin tid tiltrådte, var der ca. 30 ansatte, mens der i dag er i gennemsnit 50-60 medarbejdere på årsbasis. Hos B&E STÅL følger vi udviklingen i faget og investerer derfor jævnligt i nye tekniske løsninger, som sikrer vores kunder en høj kvalitet til en rimelig pris.