Ole Jul fra A. Enggaard A/S

Entreprenørvirksomheden A. Enggaard A/S, grundlagt 1943, er en af de største entreprenørvirksomheder i Nordjylland og en familiedrevet virksomhed gennem tre generationer. I to af de generationer har A. Enggaard brugt B&E STÅL A/S til at udføre utallige stålopgaver.

Af opgaver som B&E STÅL har arbejdet på for Enggaard kan blandt andet nævnes Universitets Kollegiet på Langagervej i Aalborg, shoppingcentret Metropol i Hjørring, shoppingcentret Friis i Aalborg, University College Nordjylland, Føtex Eternitten Aalborg, m.m..

Ole Jul har været entreprenør hos A. Enggaard i 14 år. Han siger om det at samarbejde med B&E STÅL A/S:

Hos A. Enggaard udvælger vi vores underleverandører med omhu. Vi bruger B&E STÅL til både store og små opgaver, og der er flere fordele ved at vælge B&E STÅL som leverandør. Der er en god kemi mellem B&E STÅL og A. Enggaard. De er ærlige – når de lover noget, så holder de det. Og det er nogle gode folk, der er ansat – nogle, der ved, hvad de snakker om – og med et smil på læben – det er positivt! Og så er de på forkant med tingene og informerer os fx om, at nu skal vi rykke vores rådgivere for, at vi kan nå at bestille tingene hjem til tiden.

Selvkørende og proaktive

Folkene hos B&E STÅL er også gode til at forstå opgaverne. Hvis vi beder dem om at lave en trappe, der skal gå fra A til B, så tager de bolden med det samme. Ikke noget med at spørge om mål, osv. Og så kommer der en trappe, og så hører vi ikke mere til det – det er en stor fordel for os som totalentreprenør. En anden fordel er, at de er hurtige til at komme med en pris, hvis vi skal bruge en hurtig en i tilbudsfasen. Og så er det jo en fordel, at de møder tidligt om morgenen, ligesom vi selv gør. Det kan vi godt lide.

Kvaliteten er i top – hele vejen igennem

Kvaliteten er helt i top – både arbejdets udførelse og efterdokumentationerne – kvalitetssikring og drift og vedligeholdelse. Der er ikke noget at sætte en finger på. Det er vigtigt i forhold til vores kunder.

Vi oplever ofte, at B&E STÅL yder noget ekstra for at imødekomme vores behov. I morges kl. 4 hjalp de os fx med at afmontere skiltet på en skiltepylon – der er de fleksible og griber bolden og sørger for at få fat i skiltemanden og opgaven løst. Det samme er tilfældet i mange andre sager, hvor B&E STÅL er gode til at tage snakken direkte med vores rådgivere og på den måde finde frem til den bedste løsning.

Posted in Kunderne udtaler.